KAVA - FOTOGALERIE

Amaro a jeho rodina během vrcholící sklizně využili 4 dny volna a prázdnin a šli pomoct se sbíráním produkce.
Detail obrázku
Amaro a jeho rodina během vrcholící sklizně využili 4 dny volna a...
Sousedka Amara - Flora je pomocná sběračka kávových třešní na severu Peru.
Detail obrázku
Sousedka Amara - Flora je pomocná sběračka kávových třešní na sev...
Sběrač z družstva Cenfrocafe drží čerstvě nasbíranou kávu.
Detail obrázku
Sběrač z družstva Cenfrocafe drží čerstvě nasbíranou kávu.
Takto vypadá sklizená Amarova káva před odslupkováním.
Detail obrázku
Takto vypadá sklizená Amarova káva před odslupkováním.
Tento pán je Amaro Chasquero Jaramillo z družstva Cenfrocafe na severu Peru. Má 9 dětí a 12 ha kávovníků, pěstuje vysokohorskou arabiku nad 1 600 m.n.m.
Detail obrázku
Tento pán je Amaro Chasquero Jaramillo z družstva Cenfrocafe na s...
Pěstitel Amaro poprvé promývá svoji arabiku, co vyplave v nádrži nahoru, se musí oddělat a není vhodné pro trh.
Detail obrázku
Pěstitel Amaro poprvé promývá svoji arabiku, co vyplave v nádrži ...
V družstvu Cenfrocafe probíhá sušení prané arabiky na 12 % vlhkosti.
Detail obrázku
V družstvu Cenfrocafe probíhá sušení prané arabiky na 12 % vlhkos...
Družstvo Cepicafe provádí sušení tímto způsobem na slunci.
Detail obrázku
Družstvo Cepicafe provádí sušení tímto způsobem na slunci.
Sušení proprané kávy na kávových kobercích na slunci s rodinou pěstitele.
Detail obrázku
Sušení proprané kávy na kávových kobercích na slunci s rodinou pě...
Zelená káva, která je ještě nepražená. Káva je však oloupaná z pergamenové slupky a je nachystána na pražení.
Detail obrázku
Zelená káva, která je ještě nepražená. Káva je však oloupaná z pe...
Degustace kávy v Cenfrocafe. Degustátor Cenfrocafe Rony Lavan Guerrero k tomu dodává: „Díky naší práci se zlepšila kvalita kávy, je konzistentnější a producenti jsou spokojeni, protože mohou prodávat za vyšší cenu.“
Detail obrázku
Degustace kávy v Cenfrocafe. Degustátor Cenfrocafe Rony Lavan Gue...
Rony Lavan Guerrero a Alexander Julca Rangel během vrcholu sklizně denně vyzkoušejí až 50 vzorků kávy, v laboratoři pracují do prosince, pak se vydávají s radami za producenty a od března se zase chystají na novou sklizeň.
Detail obrázku
Rony Lavan Guerrero a Alexander Julca Rangel během vrcholu sklizn...
 
 
Powered by Phoca Gallery
preload